Underhandsförsäljning

Vid en normal försäljning av en gård slår man oftast på stort vad gäller annonsering i media och på Internet. Detta ger förhoppningsvis en god exponering som kan resultera i många budgivare och ett högt pris. Men denna offentlighet är inte enbart positiv. Ibland handlar det om ytterst vackra egendomar som gått i arv i många led. Då kan det vara skönt att slippa bli kontaktad av media, eller att möta alla berörda människors frågor och funderingar om varför man säljer. För en sak är säker, när gården väl presenteras på öppna marknaden, hamnar den och familjen under allmänhetens granskande lupp.

Underhandsförsäljning passar dig som vill vara diskret och som är i ett tidigt skede av tankarna kring en försäljning. Du kanske redan har en tilltänkt köpare som du vill ska ta över gården? Eller kanske vill du att vi ska hitta en köpare som vi vet är intresserad av just din gård, och som kan utveckla den långsiktigt?

Genom vår snart 30 år långa erfarenhet av förmedling av jord- och skogsegendomar har vi knutit kontakt med en mängd förväntansfulla köpare. Köpare som inte vill annat än att hitta sin drömgård, och som är beredda att betala ett bra pris för den. Den dag det säger klick. Några av våra mest framgångsrika förmedlingar har ni troligtvis aldrig hört talas om. Och det är väl det som är hela poängen med underhandsförsäljning?

Är ni intresserade av att ta del av ytterligare information om underhandsförsäljning får ni gärna höra av er!