Köpuppdrag2015-06-23T14:43:54+00:00

Köpuppdrag

Det är ganska stor skillnad på att hålla ögonen öppna och att verkligen leta. Förhoppningsvis har man gott om tid och möjlighet att besöka många gårdar när man går i köptankar. Men ibland kan det vara så att tålamodet helt enkelt tagit slut. Vi på Karl Danielsson Egendomar har stor erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta rätt gård. Det handlar som sagt var om att verkligen leta, och att i vissa fall tänka utanför lådan.

Genom att ge oss ett köpuppdrag kan vi hjälpa er att leta efter gård på ett sätt som annars inte är vanligt på den öppna marknaden. Det kanske låter märkligt, men vi berättar gärna mer om ni frågar oss. Om ni redan har hittat ett objekt kan vi på ett sakligt och professionellt sätt representera er som köpare. Ni kanske vill vara anonyma eller få hjälp med att bedöma fastighetens marknadsvärde och framtida avkastning?

Det finns många fördelar med att anlita en sakkunnig och innovativ rådgivare när man letar gård. Tveka därför inte att kontakta oss, så vi kan berätta mer!