olingdal

Att få äga ett väl samlat skogsinnehav, som också är ett jaktparadis, är drömmen för många. Där man är helt i fred och rör sig smidigt i skogen med hjälp av flera fina vägar, samtidigt som skogens tillväxt tryggar framtiden. Något som både är lätt- och välskött samt naturskönt. På Olingdal finns allt detta.

Här är alla skogsvårdsåtgärder i form av plantering och röjning åtgärdade vilket innebär att skogens framtida kostnader kommer att vara minimala. Det välinvesterade vägnätet gör att markerna kan brukas optimalt. Här finns breda, stabila vägar med gott om vändplaner för lastbil med släp.

Total areal uppgår till 1 816 hektar varav den produktiva skogsmarken utgör drygt 1 508 hektar. Det totala virkesförrådet uppgår till drygt 137 000 m3sk och skogen har flera decennier av fin tillväxt framför sig. En ny ägare kan således förvänta sig en lättskött och rationell skogsfastighet som även erbjuder mycket spännande jakt. Här finns älg och björn samt även gott om skogsfågel. Man har också ett jaktcamp med bastu som är vackert beläget vid Frägnsjön. Inom fastighetens gränser finns flera fina sjöar att fiska i.

Och förresten en sak till, Olingdal kan förvärvas av juridisk person.

FAKTA

MÄKLARE

ASSISTERANDE MÄKLARE

Beställ prospekt

Fyll i uppgifterna för att få prospekt via mail eller post.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.