kopparmora

Hur ofta uppstår möjligheten att förvärva en rejäl bit av Värmdö? Ett stort stycke land och sjö där de bästa förutsättningarna finns för både nutida upplevelser och framtida möjligheter. Vi på Karl Danielsson Egendomar är mycket stolta över att få erbjuda över 350 hektar i ett skifte, där även juridisk person kan förvärva egendomen.

Kopparmora erbjuder välskötta skogar, varierande natur samt goda jakt- och fiskemöjligheter. Och det bästa av allt är att marken har framtiden för sig i en ständigt expanderande omvärld och stadsnära belägenhet. Även om det för närvarande inte finns några pågående exploateringsprocesser på fastigheten så är det sannolikt endast en fråga om när det kommer att bli aktuellt.

Kopparmora ger således en fantastisk möjlighet att på ett enkelt och säkert sätt kombinera en kapitalplacering med mjuka värden. Möjligheten till att förvärva aktierna till det bolag som äger Kopparmora underlättar väsentligt, då varken förvärvstillstånd eller lagfartskostnader uppstår i transaktionen. Därför gäller det att passa på just nu, för vem vet hur lång tid det tar innan lika mycket bolagsmark på Värmdö är till salu igen?

FAKTA

MÄKLARE

ASSISTERANDE MÄKLARE

Beställ prospekt

Fyll i uppgifterna för att få prospekt via mail eller post.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.