jorm skog

Jorm Skog är ett mycket väl samlat skogsinnehav beläget i nordvästra Jämtland, söder om Stor-Blåsjön. Här erbjuds skogsbruk samt goda jakt- och fiskemöjligheter i en fantastisk fjällmiljö.

Fastigheterna utgörs av ett välarronderat skifte och ligger ca 35 kilometer norr om Gäddede, eller knappt sjutton mil nordväst om Strömsund. Den totala arealen uppgår till ca 1 341 hektar varav ca 623 hektar bedöms utgöras av produktiv skogsmark. Resten av marken utgörs främst av fjällimpediment samt myrmarker. Det totala virkesförrådet uppgår enligt skogsbruksplanen till drygt 81 200 m3sk.

Jakten i området är mycket spännande och det finns framförallt gott om älg, men även goda möjligheter till ripjakt eller skogsfågeljakt. Utöver detta finns naturligtvis tillgång på hare, räv och björn. Vad gäller fisket så har man goda möjligheter att fiska både röding och öring.

Överlåtelsen av Jorm Skog sker genom försäljning av fastigheterna Stora Blåsjön 2:38 och Lilla Blåsjön 1:9 samt delar av fastigheterna Jorm 1:294 och Lilla Blåsjön 1:8. Jorm Skog kommer endast att överlåtas till fysisk person. I och med att fastigheterna ligger inom glesbygdsområde, kommer sedvanlig förvärvsprövning för köparen att ske.

FAKTA

  • Strömsund
  • 1 341 hektar
  • Pris: 9 000 000 SEK

MÄKLARE

ASSISTERANDE MÄKLARE

Beställ prospekt

Fyll i uppgifterna för att få prospekt via mail eller post.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.