gäddede skog

Gäddede Skog är ett mycket fint och väl samlat skogsinnehav beläget i nordvästra Jämtland, invid den norska gränsen. Här erbjuds en fantastisk miljö i bedårande fjällnatur, med goda möjligheter till jakt, fiske, vandring och skogsbruk.

Fastigheten utgörs av ett välarronderat skifte och ligger ca fem kilometer sydväst om Gäddede, eller knappt fjorton mil nordväst om Strömsund.

Den totala arealen uppgår till ca 571 hektar varav ca 387 hektar bedöms utgöras av produktiv skogsmark. Resten av marken utgörs främst av myrar och glesväxande naturskog med lägre produktionsförmåga. Det totala virkesförrådet uppgår enligt skogsbruksplanen till drygt 43 000 m3sk.

Det är spännande jakt i området, vilket är vad man kan förvänta sig av det oändliga fjällandskapet. Det finns gott om älg och goda möjligheter till ripjakt eller skogsfågeljakt. Vidare finns hare, räv och eventuellt även någon björn. Goda fiskemöjligheter finns också för en ny ägare; främst i Het-ögeln där det finns öring, röding, gädda, harr, lake och sik.

Överlåtelsen av Gäddede Skog sker genom försäljning av fastigheten Gäddede 1:10 och kommer endast att överlåtas till fysisk person. I och med att fastigheten ligger inom glesbygdsområde, kommer sedvanlig förvärvsprövning för köparen att ske.

FAKTA

  • Strömsund
  • 571 hektar
  • Pris: 8 000 000 SEK

MÄKLARE

ASSISTERANDE MÄKLARE

Beställ prospekt

Fyll i uppgifterna för att få prospekt via mail eller post.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.