frostviken

Frostviken Skog är ett underbart skogsinnehav beläget i nordvästra Jämtland, invid den norska gränsen. Markerna erbjuder en fantastisk miljö i bedårande fjällnatur, med allt vad det innebär i form av jakt, fiske, vandring och skogsbruk. Sällan ges möjlighet att förvärva ett så här pass väl sammanhållet innehav där de oändliga vidderna ger känslan av frihet och lugn.

Frostviken består av tre fastigheter uppdelade i tre skiften och ligger ca fyra mil nordväst om Gäddede, eller ca 17 mil nordväst om Strömsund. Den totala arealen uppgår till ca 1 991 hektar varav ca 610 hektar bedöms utgöras av produktiv skogsmark. Resten av marken utgörs av berg, myrar och glesväxande naturskog med lägre produktionsförmåga. Det totala virkesförrådet uppgår enligt skogsbruksplanen till ca 65 750 m3sk.

Jakten i området är mycket spännande och precis det som man kan förvänta sig av det oändliga fjällandskapet. Det finns framförallt gott om älg och goda möjligheter till ripjakt eller skogsfågeljakt. Utöver detta finns naturligtvis tillgång på hare, räv och eventuellt även någon björn.

Överlåtelsen av Frostviken Skog sker genom försäljning av fastigheterna och kommer endast att överlåtas till fysisk person. I och med att fastigheterna ligger inom glesbygdsområde, kommer sedvanlig förvärvsprövning för köparen att ske.

FAKTA

  • Jämtland
  • 1 991 hektar
  • Pris: 13 500 000 SEK

MÄKLARE

ASSISTERANDE MÄKLARE

Beställ prospekt

Fyll i uppgifterna för att få prospekt via mail eller post.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.