förmedling

HEMLIGA GÅRDAR

Genom vår långa erfarenhet av förmedling av jord- och skogsegendomar har vi knutit kontakt med en mängd förväntansfulla köpare. Köpare som inte vill annat än att hitta sin drömgård, och som är beredda att betala ett bra pris för den. Den dag det säger klick. Några av våra mest framgångsrika förmedlingar har ni troligtvis aldrig hört talas om. Och det är väl det som är hela poängen med hemliga gårdar?

Vid en normal försäljning av en gård slår man oftast på stort vad gäller annonsering i media och på Internet. Detta ger förhoppningsvis en god exponering som kan resultera i många budgivare och ett högt pris. Denna exponering är inte enbart positiv. Ibland handlar det om ytterst vackra egendomar som gått i arv i många led. Då kan det vara skönt att slippa bli kontaktad av media, eller att möta alla berörda människors frågor och funderingar om varför man säljer. För en sak är säker, när gården väl presenteras på öppna marknaden, hamnar den och familjen under allmänhetens granskande lupp.

En underhandsförsäljning passar dig som vill vara diskret och som är i ett tidigt skede av tankarna kring en försäljning. Du kanske redan har en tilltänkt köpare som du vill ska ta över din gård? Eller kanske vill du att vi ska hitta en köpare som vi vet är intresserad av just din gård, och som kan utveckla den långsiktigt?

ÖPPNA MARKNADEN

Vi har, genom vårt sätt att arbeta, förmedlat en stor mängd gårdar över hela Sverige. Vårt arbetsområde har hittills sträckt sig mellan Blekinge och Jokkmokk, samt Östhammar till Säffle. Vi lägger inte bara ut en annons på Hemnet och rullar tummarna i hopp om att någon ska ringa. Vi försöker alltid hitta innovativa och spännande metoder för att på bästa sätt och med marknadsföring skapa ett stort intresse för just er gård.

Att sälja sin gård kan vara en omvälvande process. Känslor kopplade till sin fina egendom ska hanteras samtidigt som man ska försöka fatta rationella beslut. Efter att ha vridit och vänt på olika möjligheter, kanske man landar i att en försäljning är det bästa för en själv och för gårdens framtid.

När beslutet väl är fattat är det viktigt att få rätt hjälp. Denna hjälp består inte bara i att försöka hitta en köpare till gården. Det finns en hel del möjligheter och olika strategier att välja mellan vid en försäljning på öppna marknaden. Allt för att få de bästa förutsättningarna till att erhålla rätt pris, rätt köpare och i rätt tid.

KÖPUPPDRAG

Det är ganska stor skillnad på att hålla ögonen öppna och att verkligen leta. Förhoppningsvis har man gott om tid och möjlighet att besöka många gårdar när man går i köptankar. Men ibland kan det vara så att tålamodet helt enkelt tagit slut. Vi på Karl Danielsson Egendomar har stor erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta rätt gård. Det handlar som sagt var om att verkligen leta, och att i vissa fall tänka utanför lådan.

Genom att ge oss ett köpuppdrag kan vi hjälpa er att leta efter en gård på ett sätt som annars inte är vanligt på den öppna marknaden. Det kanske låter märkligt, men vi berättar gärna mer om ni frågar oss. Om ni redan har hittat ett objekt kan vi på ett sakligt och professionellt sätt representera er som köpare. Ni kanske vill vara anonyma eller få hjälp med att bedöma fastighetens marknadsvärde och framtida avkastning? Fråga oss!