ekebonäs

Vackert beläget i Sörmland, endast en timme söder om Stockholm, ligger Ekebonäs tomtområde. Strax söder om det idylliska samhället Västerljung och med utsikt över vidsträckta åkermarker, ges en ny ägare möjlighet till ett rikt liv på landet.

Denna obebyggda tomt om ca 2,5 hektar lämpar sig väl för jordbruk i mindre skala, exempelvis till hästhållning eller för den som önskar ha en mindre fårbesättning i lantlig miljö.. Inom kort kommer ett förhandsbesked om en rejäl mangårdsbyggnad med tillhörande ekonomibyggnader att vara klart. Därefter är det endast fantasin som sätter gränser för hur denna fastighet ska utvecklas. Är man mer intresserad av att utveckla denna fastighet ytterligare, kan man utforma en detaljplan över marken, vilket ger möjlighet till ytterligare tomter.

I närheten har man charmiga Trosa med flera högklassiga restauranger, tågstation i Vagnhärad, Åda Golf & Country Club samt det vackra Tullgarn. I Västerljung finns även flera gårdsbutiker.

Fastigheten utbjudes till försäljning på uppdrag av AB Hvalfisken och kan förvärvas av en juridisk person.

FAKTA

MÄKLARE

ASSISTERANDE MÄKLARE

Beställ prospekt

Fyll i uppgifterna för att få prospekt via mail eller post.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.