Bra början på det nya året

2018 har startat starkt med försäljningar av två fina skogsfastigheter, som båda såldes på öppna marknaden och renderade mycket stort intresse.

Halvarsbenning är en ytterst välarronderad och produktionsinriktad skogsfastighet om 137 hektar, belägen i Norbergs kommun. Här finns utrymme för både slutavverkningar och omfattande gallringar under den närmaste tioårsperioden.

Kallfors Skogar, belägen strax utanför Järna, endast fem mil från Stockholm, är även den en väl sammanhängande skogsfastighet om ca 420 hektar,  med ett virkesförråd som rymmer både rejäla avverkningar och tillväxtskog i bästa ålder. Även om marken är stadsnära och lättillgänglig finns här ett lugn och en stillhet med möjlighet till aktivt skogsbruk samt rekreation i form av jakt och fiske.

I slutet av december blev försäljningen av Åbäcksnäs Säteri klar. Åbäcksnäs är härligt beläget ett stenkast från vattnet i Gryts skärgård i Östergötland. Egendomen omfattar 530 hektar, ett vackert Corps de logi från 1700-talet samt en lönsam drift med utvecklingsmöjligheter av egendomens egna golfbana och småbåtshamn.

Läs mer och se bilder under fliken Sålda egendomar. Ett stort tack till säljarna för förtroendet och ett lika stort lycka till önskas köparna.

2018-01-18T11:00:12+00:0018 januari 2018|