bolagsskog

Karl Danielsson Egendomar har äran att presentera ett produktionsinriktat skogsinnehav i Norrbotten. Total areal uppgår till 533 hektar varav den produktiva skogsmarken utgör drygt 438 hektar.

Det sammanlagda virkesförrådet uppgår till 44 500 m3sk där gran och tall utgör den absolut största delen. Skogens nästintill optimala åldersfördelning möjliggör ett rejält ut­rymme för slutavverkning och gallring, samtidigt som ungskogarna tryggar tillväxten för framtiden.

En ny ägare kan således förvänta sig ett lättskött och rationellt skogsinnehav. Markerna är belägna i ett område vilket avgränsas av Piteå, Älvsbyn, Boden och Luleå. Området förväntas genomgå en stark tillväxt inom de kommande 5–10 åren och har redan nu en väl fungerande skogsindustri.

För den natur- och upplevelseintresserade kan framför allt nämnas en stuga som står på fastigheten Gransel i Älvsbyn. Endast en kort promenad från Storforsen, som är Europas största oreglerade fors. I närheten finns även Storforsens Hotell, där man kan bo med en fantastisk utsikt över detta vackra och mäktiga vattendrag. För den jaktintresserade finns det mycket gott om älg på alla fastigheterna.

Skogsinnehavet utbjudes till försäljning på uppdrag av AB Hvalfisken och säljs i sin helhet eller i delar. Fastigheterna kan förvärvas av juridisk person.

FAKTA

MÄKLARE

ASSISTERANDE MÄKLARE

Beställ prospekt

Fyll i uppgifterna för att få prospekt via mail eller post.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.